Ресторанти в София, които се провокират вашия интерес

Ресторанти в София, които се провокират вашия интерес

Събрахме няколко необичайни, интересни заведения в град София, които ще провокират вашия интерес. Необичайни ресторанти в София със своя жар, които може да заинтересуват дори и претенциозен гост. Градът предоставя на туристите и посетителите разнообразие от пъбове, барове и други, които са идеални за релаксираща вечер или невероятен нощен живот. Ето няколко ресторанта в София, които си струва да посетите за най-добрите балкански ястия.

Вижте къде да намерите най-добрите заведения в София:

  • Ресторант 2 GIRAFFERS

Този ресторант в София е интересен със своя интериор – дълги рафтове за книги, меки столове, стените са украсени с изображения на жирафи. Според отзивите на гостите, които го посетиха, сервират най-доброто кафе от различни сортове в София, чай, приготвен по египетска рецепта. Храната се сервира върху дървени подноси във формата на сърце. Приветлив, приветлив персонал. Подходяща за малка закуска и любителите на кафе със сладко.

  • Ресторант Q-FTETARIA

Това е малко заведение, което се намира се в жилищна сграда. Трябва да се изкачите по стълбите до втория етаж на жилишна сграда, да отворите желязната врата и сте там. Основната специализация на заведението са кюфтета и месни ястия на скара. Отлична селекция от български вина и бири. Интериорът също заслужава внимание – рафтове за книги до тавана, картини в стил сюрреализъм, а срещу входа е невъзможно да не забележите хладилник Zil, боядисан в алено, който се връща в близкото минало и допринася за носталгия. Най-добрите ресторанти в София, България няма да ви оставят да скучаете и определено ще знаете какво да правите в града.

  • Хотелски бар Арена ди Сердика

Барът се намира във вътрешността на хотел Арена ди Сердика, основната му характеристика е дизайнът като руините на древен римски амфитеатър. Помага да си представиш себе си като римски император, да се пренесеш в онази епоха, да пиеш вино. Освен атмосферата, качеството на сервираните закуски и напитки в този малък ресторант в София е на добро ниво. Подходящ за любителите на историята и романтиците.